August 22 exhibition Galleri Lilla huset, Skövde

It has been a long time coming August 22-26 I will show my art at my first solo exhibition. The location is a little cute cottage in my birth town Skövde. The cottage is full with charm. The cottage foundation of old wooden beams and the old chipped paint!. And there is two fireplaces. Old and worn. Just beautiful! And I think this will be the perfect background for my portraits. <3

Check out the Facebook event! 

And keep an eye on my Instagram and Facebook page for daily updates from the exhibition!


Min första solo utställning!

Varmt välkommen till min första soloutställning i gårdshuset vid KAC, Rosa huset på Trädgårdsgatan i Skövde, 22-26 augusti. Det är en liten underbart charmig stuga som är upprenoverad men inte för mycket. De gamla stockarna ser man tydligt och de har fått vara kvar som de är med gammal och flagnad färg. 

Vernissage blir det den 22:e med musikunderhållning. Jag håller tummarna för vädret! Det har ju varit en helt fenomenal sommar men senaste veckan har varit lite sisådär. Så jag hoppas på fint väder. Men å andra sidan passar ju lite grått väder till mina melankoliska bilder.

Jag har lagt upp ett Facebookevent här så du kan sprida den om du vill. Du kan också hålla öga på min Instagram and Facebooksida där jag kommer försöka att uppdatera dagligen.

Öppettider

Onsdag kl 17 – 21 – Vernissage
Fredag kl 17 – 20
Lördag kl 12 – 15
Söndag kl 12 – 15.

Hoppas att vi ses där!

 

 

 

Published
Categorized as Exhibition

By Tiina

I'm a Swedish Fine Art Self portrait Photographer and I love telling stories with my art. I can't imagine a world without love, imagination and creativity. That's what makes my heart and soul feel alive.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: My content is protected