Give your love on Mors dag

In Sweden we celebrate Mothers day May 28th. So this post will be in Swedish.

Funderar du på vad du vill ge din mamma i morsdags-present i år? Ett tips är att ge henne en fin bild att sätta upp på väggen. Som du kanske redan vet så har jag förutom Begränsade upplagor i min webbutik så har jag också några av mina bilder på Printler. Ett svenskt företag som arbetar med svenska fotografer. Bilden ovan har jag precis lagt upp. Den heter Flickan med den blå Fjärilen. Den och några andra av mina konstbilder hittar du här.

Inför morsdag har Printler ett fint erbjudande om du använder kampanjkoden: morsdag2017. Du får ett fint sidenband att knyta om din present som du ser bilden ovan.
Handla innan måndag den 22/5 för att Printler ska hinna leverera i tid.

Självklart kan du också ge henne en limiterad upplaga av mina bilder som du hittar i min webbutik här.

By Tiina

I'm a Swedish Fine Art Self portrait Photographer and I love telling stories with my art. I can't imagine a world without love, imagination and creativity. That's what makes my heart and soul feel alive.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: My content is protected